Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ekim 2017 - 09:33 Yorum: 0

Vatandaşlar şahsı ayağa kaldırmak için seferber oldu

Arnavutköy'de bonzai içen bir şahsın görüntüleri, uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Vatandaşlar şahsı ayağa kaldırmak için seferber oldu

Arnavutköy'de bonzai içen bir şahsın görüntüleri, uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Ayakta duramayan ve kaldırama uzanan şahsı vatandaşlar kaldırmaya çalıştı. Ancak aldığı maddenin etkisiyle kendinden gecen şahıs, ayağa kalkamadı.

İstanbul Arnavutköy İlçesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde çekilen görüntüler, uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bonzai diye bilinen uyuşturucu madde aldığı iddia edilen bir şahıs, aldığı maddenin de etkisi ile kendinden geçti. Cep telefonu kameralarına yansıyan o anlar ise uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Ayakta duramayan ve kaldırama uzanan şahsı, her kalkmaya çalıştığında ise yere düştü. Durumu fark edip yardımına koşan vatandaşlar, şahsı uzun süre ayağa kaldırmaya çalıştı. Ancak aldığı maddenin etkisiyle kendinden gecen şahıs, ayağa yine kalkamadı. Sürekli kusan ve vatandaşın yardımını istemeyen şahsın bu görüntüleri yürekleri sızlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber