Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:25 Yorum: 0

Vatandaşlarda ’1 dolar’ korkusu başladı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üyeleri arasında 1 dolarlık banknotların şifre olarak kullanılmasının ortaya çıkmasıyla birlikte vatandaşlar...

Vatandaşlarda ’1 dolar’ korkusu başladı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üyeleri arasında 1 dolarlık banknotların şifre olarak kullanılmasının ortaya çıkmasıyla birlikte vatandaşlar ellerinde bulunan 1 dolarları bozdururken, 1 dolar almaktan da kaçınıyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yakalanan FETÖ üyelerinin üzerinden 1 dolar çıkması ve bu dolarların üyeler arasında bir şifre olarak kullanıldığının belirlenmesi, 1 dolar sahiplerini endişelendirdi. Ellerinde 1 dolar bulunan vatandaşlar parasını bozdururken, dolar alırken de 1 dolarlık banknot almaktan kaçınıyor.

Yozgat'ta döviz bürosu görevlisi Soner Kılıç, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından vatandaşların ellerindeki 1 dolarları bozdurmaya başladığını belirterek, "Vatandaş FETÖ olaylarından sonra korkusundan elindeki 1 dolarları getirip bozduruyor. Günlük 100-150 adet 1'lik dolar geliyor. Sorduğumuzda "korkuyoruz, başımız belaya girer" diyorlar. Genelde bozduruyorlar alan yok. 15 Temmuz'dan sonra bozdurulmaya başlandı" dedi.

Vatandaşlarda ’1 dolar’ korkusu başladı

Vatandaşlarda ’1 dolar’ korkusu başladı

Vatandaşlarda ’1 dolar’ korkusu başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber