Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:39 Solingen’deki hayatını kaybeden aile kundaklanan evlerinin önünde anıldı21:39 İftar vaktinde husumetlisinin iş yerine ateş etti21:38 Galatasaray, Antalyaspor kampını tamamladı21:38 Şırnak’ta Millet Kıraathanesi törenle hizmete açıldı21:37 Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu21:37 CHP Genel Başkanı Özel, Marmaris’te vatandaşlarla buluştu21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”
Sami Er
Siyaset 17 Nisan 2015 - 15:29 Yorum: 0

Vatandaşlardan Ak Parti sitemi!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdürüyor. Porgalı, emekliler parkını, işçiler kahvesini ve Fuzuli esnafını ziyaret etti.

Vatandaşlardan Ak Parti sitemi!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdürüyor. Porgalı, emekliler parkını, işçiler kahvesini ve Fuzuli esnafını ziyaret etti.

Emekliler parkında bir araya geldiği yaşlılarla sıcak ve samimi bir sohbet içerisine giren Porgalı, yaşlılara dua ederken, emekliler parkında oturan yaşlılarda Porgalı’ya hayır dualarında bulundu. 

Sohbet sırasında konuşan vatandaşlar, memleketimize bir çivi çakana minnettar kalırız. Gönlümüz her partiden ikişer milletvekili çıkmasından yana, bir çiçekle yaz gelmez şeklinde söylemlerinde bulundular.

Porgalı’ya yolunun açık olması ve başarı dileklerini sunan vatandaşlar, “Ak Parti bu seçimde gününü görecek, ithal milletvekili adayı getirmek ne olurmuş, bizim ithal milletvekiline ihtiyacımız yok, Ak Parti’ye, özellikle Öznur Çalık’a dersini vereceğiz” şeklinde konuştu. 

Emekliler parkında bulunan vatandaşların tek tek elini sıkan Porgalı, daha sonra işçiler kahvesine geçerek gezisini sürdürmeye devam etti.

İşçiler kahvesi ve çevresindeki vatandaşlarla sohbet eden Porgalı, SRC Belgesinin Elazığ’dan alınmasından şikâyetçi olan bir şoförlerin sorunlarını dinleyerek, “ Bu nasıl Büyükşehir olmak. Malatya’nın sadece adı Büyükşehir oldu. Arkadaşlarımız bu belgeyi alabilmek için neden Elazığ’a gitsin” dedi. 

Son olarak Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret eden Porgalı, esnaflara hayırlı, bol kazançlar diledi.

Fuzuli caddesindeki vatandaşlarla sohbet eden Porgalı, vatandaşlardan dua ve destek istedi.

Porgalı, Fuzuli caddesinde Hulisi Efendi Vakfı tarafından açılan “Hayır Çarşısı Kermesini” ziyaret etmeyi ihmal etmedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber