Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Ekim 2016 - 10:44 Yorum: 0

Vatandaşlardan Başkan Remzi Aydın’a teşekkür

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüplü vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlardan Başkan Remzi Aydın’a teşekkür

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüplü vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca farklı ilçelerden Eyüp'e ziyaret amacıyla gelen vatandaşlar da yolda karşılaştıkları Başkan Aydın'a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Nişancı Mahallesi ve Merkez Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Aydın, ziyaretler sırasında esnafın yanı sıra mahalle sakinleri ve Eyüp Sultan Camii'ne ve Eyüp Sultan Türbesi'ne ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Çayların yudumlandığı samimi sohbetlerin edildiği ziyarette farklı ilçelerden Eyüp'e gelen vatandaşlar da Başkan Aydın'ı görerek yanına geldi. Gerçekleştirilen başarılı çalışmaları takip ettiklerini belirten vatandaşlar, Eyüp'e verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Aydın'a teşekkür etti.

Başkan Aydın ayrıca mahallelerde bulunan tarihi yapılarda da incelemelerde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber