Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 10:53 Yorum: 0

VEDAŞ, Başkale Çalışma Platformu ile görüştü

VAN (AA) - Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) yetkilileri, Başkale Çalışma Platformu üyeleriyle bir araya geldi. VEDAŞ Bölge Müdürü Zafer Türüt, İl Müdürü Murat Taş...

VEDAŞ, Başkale Çalışma Platformu ile görüştü

VAN (AA) - Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) yetkilileri, Başkale Çalışma Platformu üyeleriyle bir araya geldi. 

VEDAŞ Bölge Müdürü Zafer Türüt, İl Müdürü Murat Taş ve EPSAŞ İl Müdürü Mehmet Ali Atalay, Başkale Çalışma Platformu üyeleri ile ilçedeki elektrik sorunlarını görüştü.

Van TSO Başkale temsilcisi Lütfü Sarı, Muhtarlar Derneği Başkanı Vecihi Ayhan, muhtar ve esnaflarında bulunduğu platform üyeleriyle Van TSO Başkale İlçe Temsilciliği'nde bir araya gelen yetkililer, yaptıkları görüşmelerin ardından ilçedeki sorunların çözümü için çalışma başlatacaklarını ifade etti.

VEDAŞ Bölge Müdürü Türüt, şirketin daha önce Başkale'de yaptığı görüşmeleri hatırlatarak, şöyle konuştu:

"VEDAŞ olarak Başkale'ye yapmak istediğimiz birçok hizmet var. Burada tabi ki kilit nokta vatandaşlar. Vatandaşların sorumluluklarını yerine getirmesi, bize yapacakları en büyük yardım olacak. Biz de elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağız. Abonelik işlemleri ve güncellemeleri, sayaç değişiklikleri, abone haklarının yenilenmesi, borç ödeme ve taksitlendirme kolaylığı, daha önceki hatalı faturaların düzeltilmesi ile ilgili kurum olarak üzerimize düşeni yapacağız. Sokak aydınlatmaları ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor ve inşallah en kısa zamanda bitireceğiz. Şebekelerde bakım ve benzeri çalışmaları da şirketimizin mali bütçesi ölçüsünde değerlendirmeye alacağız."

Üyelerin taleplerini de not ettiklerini ve bu talepleri yerine getireceklerini aktaran Türüt, Başkale halkı ve heyete teşekkür ederek, gerekli iyi niyeti gösterdiklerini, kendilerinin de bu iyi niyeti karşılıksız bırakmayacağını söyledi.

Sarı ise "İlçemizdeki elektrik sorunlarının çözümü noktasında, VEDAŞ yetkililerinden söz aldık" dedi.

Toplantının ardından İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse'yi ziyaret eden VEDAŞ yetkilileri, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber