Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Kültür 02 Temmuz 2020 - 16:33 Yorum: 0

VEDAŞ’ın yaptığı yatırımla Yüksekova modern bir görünüme kavuştu

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezindeki elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla kent modern bir...

VEDAŞ’ın yaptığı yatırımla Yüksekova modern bir görünüme kavuştu

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezindeki elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla kent modern bir görünüme kavuştu.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren VEDAŞ, tüketicilerine sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırmak için gerçekleştirdiği yatırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Hizmet kalitesini ve tüketici memnuniyetini geliştirmek için planladıkları yatırımları gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden VEDAŞ Hakkari İl Müdürü Mehmet Salih Eroğuz, "Yüksekova ilçemizde 30 binin üzerinde abonemizin tesisatını akıllı şebeke sistemimize dahil ettik. Yüksekova ilçemizin enerji altyapısını güçlendirmek için kurulan 154 kV trafo merkezi sayesinde enerji alt yapısı daha da güçlendi. Teknolojiyle bütünleşen şebekemize yeni yatırımlar ekleyerek tüketicilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. İlçe merkezimizin en büyük caddesi olan Cengiz Topel Caddesi'ndeki elektrik hatlarını yer altına aldık. Hatların yer altına alınmasından sonra yepyeni bir estetik görünüme de kavuşan ilçe merkezimiz, prestij caddesine kavuşmuş oldu" dedi.

"Yüksekova'ya 15 milyon TL yeni yatırım"

Yaklaşık 15 milyon TL yatırım yapılarak elektrik hatlarının yer altına alındığını belirten Eroğuz, "Yüksekova ilçe merkezinden Şemdinli yoluna kadar yaklaşık 15 kilometre orta ve alçak gerilim hattını yer altına aldık. Caddelerdeki direkleri kaldırdığımız ve havadan geçen şebekeyi tamamen yer altına aldığımız yatırım çalışmalarımız sonucunda Yüksekova'mıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamış olduğumuz gibi ilçemizin estetik görünümüne de katkı sağladık. Hizmet kalitemizi artırarak kesintisiz hizmet sunmayı hedeflediğimiz bu yatırım çalışmalarımız sonucunda halkımızdan da çok olumlu geri dönüşler alıyoruz" diye konuştu.

VEDAŞ’ın yaptığı yatırımla Yüksekova modern bir görünüme kavuştu

VEDAŞ’ın yaptığı yatırımla Yüksekova modern bir görünüme kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber