Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Mayıs 2019 - 17:03 Yorum: 0

VEDAŞ’tan engellilere ziyaret

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Hakkari Bedensel Engelliler...

VEDAŞ’tan engellilere ziyaret

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Hakkari Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Engelli bireylerin sosyal hayata dâhil olmasında derneklerin önemli bir misyonu olduğunu ifade eden VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, "Hayatı eşit bir şekilde paylaşmak için hiçbir engel yok. Bu kapsamda önlerindeki engelleri değil başarabilecekleri konusunda engelli bireylere ufuk çizen derneklerimizi kutluyorum. Sümbül Engelliler Spor Kulübünün başarılarını yakından takip ediyoruz, özverili ve gayretli çalışmalarından ötürü sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

VEDAŞ ailesinin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, böyle anlamlı bir haftada kendilerini unutmayan, her zaman desteklerini hissettikleri VEDAŞ ailesine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber