Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 14 Nisan 2014 - 10:55 Yorum: 0

Velilere Aile Eğitimi Semineri

Velilere Aile Eğitimi Semineri verildi.

Velilere Aile Eğitimi Semineri

MALATYA GUNCEL-  Velilere aile tutumları, olumlu disiplin, aile içi iletişim, çocuklarda uyum ve davranış problemleri ve Malatya Değerler Eğitimi (MADEP) nisan- mayıs ayı etkinliği olan, güven- özgüven konularında seminer yapıldI.

75.Yıl Cumhuriyet Anaokulu velilerine 13.Nisan 2014 Pazar günü öğrencilerin öğrenim gördüğü sınıfta okul öncesi öğretmeni Demet Yılmaz ve rehberlik uzmanı Serdar Ardağ tarafından “Aile Eğitimi Semineri” verildi. Velilere aile tutumları, olumlu disiplin, aile içi iletişim, çocuklarda uyum ve davranış problemleri ve Malatya Değerler Eğitimi (MADEP) nisan- mayıs ayı etkinliği olan, güven- özgüven konularında seminer yapıldı. Seminere katılan veliler güven özgüven ile ilgili sorular sordu. Kendi yaşantılarından da örnekler verdiler. Böylece uzmanlar, konuların katılımcılar tarafından daha iyi ve verimli işlenmesini sağladılar.

Seminer sonunda veliler memnuniyetlerini dile getirerek bu güne kadar çocuk yetiştirirken doğru bildikleri bir takım davranışların yanlış olduğunu öğrendiklerini belirttiler. Seminerden öğrendikleri bir takım bilgileri en kısa sürede davranış edineceklerini dile getirdiler. Çocuklarda oluşan her davranışın kökeninde ailenin olduğunu, çocuğun yaşadıklarını yansıttığını öğrendiklerini dile getirdiler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber