Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 30 Mart 2017 - 22:13 Yorum: 0

Velimir Perasovic: "Onların hücumlarını iyi savunma ile durdurduk"

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, "Maça çok hızlı başladık ve çok iyi sayılar bulduk ilk 5 dakikada. Onların hücumlarını iyi savunma ile...

Velimir Perasovic: 'Onların hücumlarını iyi savunma ile durdurduk'

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, "Maça çok hızlı başladık ve çok iyi sayılar bulduk ilk 5 dakikada. Onların hücumlarını iyi savunma ile durdurduk" dedi.

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta maçında Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69'luk skorla mağlup etti.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Perasovic, "Bence Olympiakos'a karşı oynuyorsanız her maç zor maçtır. Her zaman bütün güçlerini ortaya koyuyorlar. Bence Euroleague'in en iyi savunma yapan takımı ama biz hücumda iyi sayılar bulduk. Maça çok hızlı başladık ve çok iyi sayılar bulduk ilk 5 dakikada. Onların hücumlarını iyi savunma ile durdurduk. Hücum ribaundlarına izin vermedik. Olympiakos gibi bir takıma karşı böyle bir savunma yapmak gayet iyi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber