Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 17 Nisan 2015 - 15:51 Yorum: 0

Verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklar

Malatya İl Halk Sağlığı tarafından tarafından İstiklal İlköğretim Okulu'nda verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklarla ilgili eğitim semineri düzenlendi.

Verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklar

MALATYA - Malatya İl Halk Sağlığı tarafından tarafından İstiklal İlköğretim Okulu'nda verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklarla ilgili eğitim semineri düzenlendi.

İstiklal İlköğretim Okulu 3. sınıflarına Malatya İl Halk Sağlığı Müdürülüğü görevlisi Dr. Zeynep Kazgan Arıca aracılığıyla verem savaş ve solunum yoluyla bulaşan hastalıklarla ilgili eğitim veriliyor.

Eğitimle ilgili olarak, Dr. Zeynep Kazgan Arıca şunları söyledi, "Düzenlediğimiz bu etkinlikteki amacımız verem hastalığına karşı farkındalık oluşturmak ve çocuklarımıza bu hastalığı tanıtmaya çalışmaktır. Unutulmamalı ki toplumumuzun geleceğini oluşturacak olan İlköğretim çağındaki çocuklarımızın bu ve her konuda bilgi sahibi olmaları geleceğimiz açısından hayati önem arz etmektedir. Kurum olarak bilinçli fert sağlıklı toplum anlayışıyla bu tür etkinliklerimizi arttırarak devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber