Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Vergi Dairesi Başkanlığı personeline seminer

MALATYA (AA) - Vergi Dairesi İl Başkanlığı personeline, Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) danışmanlarınca seminer verildi. Malatya Büyükşehir Belediyesinden...

Vergi Dairesi Başkanlığı personeline seminer

MALATYA (AA) - Vergi Dairesi İl Başkanlığı personeline, Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) danışmanlarınca seminer verildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, MADEM tarafından Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen eğitim seminerleri tamamlandı. Vergi Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu’ndaki eğitim seminerlerinde toplam 280 kişiye MADEM Görevlisi Eğitimci-Aile Danışmanları Mehmet Koyuncu, Elif Şengönül ve Sümeyye Abacı tarafından stres ve stres yönetimi; motivasyon ve öfke kontrolü konuları slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı.

Seminerlerin tamamlanması sonrasında MADEM görevlilerine teşekkür belgeleri takdim edildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Aile ve Sosyal İşler Şube Müdürü Gülay Zengin ile MADEM Koordinatörü Yusuf Ziya Aysundu, Vergi Dairesi Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu törende, Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, eğitimcilere belgelerini verdi.

Başkan Poyraz, eğitimlerden duydukları memnuniyeti belirterek, “Vergi Haftası nedeniyle kişisel gelişim seminerleri yapmayı öngörmüştük. Büyükşehir’e bildirdiğimiz zaman memnuniyetle karşıladılar ve 2 gün boyunca gruplar halinde bütün arkadaşlarımıza uzmanlar, değerli hocalarımız tarafından eğitimler verildi.  Sayın hocalarımızın anlattığı konular gerçekten önemli konular” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber