Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 09:38 Yorum: 0

Vergi Haftası

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Karayel, AA Tekirdağ Bürosunu ziyaret etti

Vergi Haftası

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, 26. Vergi Haftası dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Tekirdağ Bürosunu ziyaret etti.

Ziyarette, Büro Sorumlusu Muhterem Erkul ile bir süre görüşen Karayel, vatandaşlara verilecek tüm kamu hizmetlerinin, en hızlı, etkin ve verimli şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağının sağlanmasında vergi gelirlerinin büyük önem taşıdığını söyledi.

 Vergi Haftası etkinlikleri ile vatandaşlara vergi vermenin vatandaşlık görevi olduğunu hatırlattıklarını vurgulayan Karayel, "Vergi yalnızca kamu giderlerini finanse eden bir kaynak değil, aynı zamanda ekonomik büyümeyi teşvik eden, istihdamı, sanayileşmeyi özendiren, haksız rekabeti önleyen, sosyal adaleti düzenleyen, tasarrufları ve sermaye birikimini sağlayan en önemli araçlardan biridir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkul da AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber