Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 31 Ekim 2019 - 11:53 Yorum: 0

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda Türksat 6A paneli düzenlenecek

Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından Türksat'ın iletişim desteğiyle 31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, ATO Congresium'da...

Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda Türksat 6A paneli düzenlenecek

Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından Türksat'ın iletişim desteğiyle 31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı, ATO Congresium'da başladı.

Haberleşme ve savunma sanayii alanında faaliyet gösteren kuruluşların katılımıyla düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarı kapsamında 2 Kasım Cumartesi günü Türkiye'nin ilk milli haberleşme uydusu "Türksat 6A" konulu panel gerçekleştirilecek. Panelde Türksat, TÜBİTAK Uzay, TAI, Aselsan ve Ctech firmalarında çalışan uzmanlar, kurumlarının projedeki görevleriyle ilgili sunumlar yapacak. "Gelecek için Teknolojiler" temasıyla gerçekleşen konferans, Türksat Tanıtım Kanalı'ndan da canlı olarak yayınlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber