Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mart 2018 - 17:08 Yorum: 0

Veyis Kemal Erdem Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Şehitlertepesi Mahallesi'ne yaptırılan Veyis Kemal Erdem Yaşam Boyu Spor Merkezi törenle hizmete açıldı.

Veyis Kemal Erdem Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Şehitlertepesi Mahallesi'ne yaptırılan Veyis Kemal Erdem Yaşam Boyu Spor Merkezi törenle hizmete açıldı.

1984-1989 yılları arasında Tarsus Belediye Başkanı olarak görev yapan Veyis Kemal Erdem, adı verilen tesisin açılışında, duygulu dolu anlar yaşadı. Erdem, "Uzun zamandır böyle bir heyecan duymamıştım. Sayın başkana çok teşekkür ederim. Bu yaşam boyu spor merkezi hizmeti büyük bir hizmet. Başkanımız bunu Tarsus'ta değişik mahallelerde uygulamış. Bu hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum. Başkanımız azimli, hırslı ve iyi hizmet vermek üzere yola çıkmış. Sizlerden aldığı güçle, kuvvetle inşallah yoluna devam edecek. Sizlerin huzurunda söz veriyorum, çocuklarımla ve torunlarımla bu tesise gelip spor yapacağım. Sizleri de davet ediyorum. Tesisimiz şehrimize mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise konuşmasında, "Spor beden ve ruh sağlığı açısından ve sosyal ilişkilerimiz açısından vazgeçilmez aktivitelerden biri olduğu hepimiz tarafından bilinmektedir. Bugün 33'ncü açılışımız olan bu tesisin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu tesisimize ilçemizde 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı görevini üstlenerek ilçemiz hizmet eden Veyis Kemal Erdem'in adını verdik. Bizim için kim en küçük bir hizmette bulunmuşsa ve bulunuyorsa her türlü takdire şayandır ve bizler için değerlidir" diye konuştu.

Törene katılan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, tesisin yapımını gerçekleştiren müteahhit Orhan Demir'e plaket verdi. Mahalledeki çocuklara da Başkan Can ve Veyis Kemal Erdem hediyeler dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber