Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ocak 2020 - 18:43 Yorum: 0

Veysel Can Kartal’da son yolculuğuna uğurlandı

KKTC'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kartal'ın sevilen iş adamlarından ve Kartalspor'un eski yönetim kurulu üyesi Veysel Can düzenlenen...

Veysel Can Kartal’da son yolculuğuna uğurlandı

KKTC'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kartal'ın sevilen iş adamlarından ve Kartalspor'un eski yönetim kurulu üyesi Veysel Can düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kartal Cemevi'nde düzenlenen törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı ve 18. 19. 20. Dönem Erzincan Milletvekili Mustafa Kul, 24. Dönem Erzincan Milletvekili Erdoğan Özyalçın, sevenleri, yakınları ve çok sayıda Kartallı katıldı.

Veysel Can, Kartal Cemevi'nden öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aydıntepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber