Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Vezirköprü Belediye Başkanı Edis, muhtarlarla yemekte buluştu

SAMSUN (AA) - Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, mahalle muhtarlarıyla istişare yemeğinde bir araya geldi.Yemeğe, Belediye Başkanı Sadık Edis’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı...

Vezirköprü Belediye Başkanı Edis, muhtarlarla yemekte buluştu

SAMSUN (AA) - Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, mahalle muhtarlarıyla istişare yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe, Belediye Başkanı Sadık Edis’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Doğan, belediye meclis üyeleri, belediye fen işleri birimi çalışanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Edis, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Parke çalışmalarının her mahallede yapılacağını söyleyen Edis, "Bu toplantıyı yapma amacımız görülen aksaklıkları en asgariye indirmek. Fen işleri çalışanlarımız ve belediye meclis üyelerimizle görev dağılımı yapıyoruz. Hangi mahallede ne kadar parke döşemesi yapabiliriz ve hangi mezarlıkların temizliğini yapacağımızın kararını vereceğiz. Şu anda hedeflerimiz belli olmadan çalışmalar yapıyoruz. Bundan dolayı da bazı verdiğimiz sözleri yapamıyoruz. Çünkü iki günlük çalışma belirlediğimiz bir mahallede beş gün kalabiliyoruz. Bunlar da aksamalara neden oluyor. Bunların yanı sıra asfalt plenti şantiyemiz deneme üretimine başladı. Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber