Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Temmuz 2017 - 17:43 Yorum: 0

Vinç faciasında 3 gözaltı

Adana'da Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen vinç kazasında 3 işçinin ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan...

Vinç faciasında 3 gözaltı

Adana'da Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen vinç kazasında 3 işçinin ölümüyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında vinci kullanan operatör, firma sahibi ve taşeron firma yetkilisi gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmada meydana gelen vinç kazasında 3 işçinin ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, soruşturma kapsamında görevlendirilen bilirkişilerin sorumluları tespiti üzerine Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla kaza sırasında vinci kullanan operatör U.P., firma sahibi A.E. ile taşeron firma yetkilisi H.T. gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber