Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Eğitim 18 Şubat 2019 - 11:08 Yorum: 0

Viranşehir folklorde il birincisi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi folklor ekibi alışıla gelen il birinciliği başarısını her yıl olduğu...

Viranşehir folklorde il birincisi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi folklor ekibi alışıla gelen il birinciliği başarısını her yıl olduğu gibi yeniledi.

Şanlıurfa'da merkez ve ilçe folklor ekipleri arasında yapılan yarışmada Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi folklor ekibi il şampiyonu oldu.

Ayrıca yarışmacılar Şanlıurfa genelinde okullar arası halk oyunları yarışmalarında elde ettiği dereceyle Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa'yı temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyon ekibin hocası Seyit Ateş, ilçeye döner dönmez ekibiyle beraber ilçe kaymakamı Ömer Dereci'yi ve İlçe Milli Eğitim Müdür Sinan Ateş'i ziyaret ettiler.

Kaymakam Ömer Derec ise, ekibi elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik ederek şampiyonluklarının çok önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca Türkiye şampiyonasında da başarı beklediğini dile getirdi.

Şampiyon ekip sonrasında okul müdürleriyle bir araya geldi. Okul Müdürü Sedat Gören ise,"Örf ve kültürümüzü temsil eden halk oyunları dalında elde ettiğimiz başarı Viranşehir Tarihi'ne bir ilk olarak geçmiş oldu. Çünkü Kültürel bir aktivite olan halk oyunları aynı zamanda halkımızın yöresel birikimlerini de temsil ediyor. Bu anlamda halk oyunları dalında her yıl olduğu gibi bu yılda Viranşehir'e birincilik getirmiş olduk. Bu başarı disiplinli çalışma ve büyük bir emeğin sonunda elde edilebilecek bir başarıdır. Öğrencilerime bu sevinci Viranşehir halkına yaşattıklarını için tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Viranşehir folklorde il birincisi

Viranşehir folklorde il birincisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber