Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Mayıs 2016 - 10:18 Yorum: 0

Viranşehir’de Terör Operasyonu

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı saldırı hazırlığındaki 4 Suriyeli teröristin ölü olarak ele geçirilmesinin ardından ilçede eş zamanlı...

Viranşehir’de Terör Operasyonu

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı saldırı hazırlığındaki 4 Suriyeli teröristin ölü olarak ele geçirilmesinin ardından ilçede eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Operasyonlarda 7 Suriyeli gözaltına alındı.

Viranşehir ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezini hedef alan YPG ve PKK bağlantılı 4 Suriyeli şahıs, üzerine patlayıcı düzeneği monte edilmiş 4 motosikletle saldırı hazırlığındayken, polis tarafından fark edilerek, çatışmanın ardından etkisiz hale getirilmişti. Çatışmada, 4 Suriyeli terörist öldürülmüştü. Olayın hemen ardından operasyon başlatan polis ekipleri, saldırganlarla bağlantılı olduğu belirlenen 2 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınan şahısların ifadeleri ve başka saldırıların olabileceği istihbaratı doğrultusunda polis ekipleri ilçede eş zamanlı operasyon başlattı. Polis, Suriyelilerin işlettiği bir kuyumcu dükkanı ile Kale Mahallesindeki bir inşaata, bazı iş yerlerine ve ev adreslerine düzenlediği baskında, Suriye'den eylem için bölgeye geldiği belirlenen ve eylem için gelenlere yardımcı oldukları ileri sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlar ve olası saldırı girişimleri ihtimali üzerine ilçede geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber