Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Ekim 2015 - 18:36 Yorum: 0

Vitor Pereira: 1 galibiyet yeter

Vitor Pereira, “İstemediğimiz sonuçlar almamıza rağmen kötü durumda değiliz. Bunun için bir galibiyet yeter. Bu hepimizin öz güvenini yerine getirecek. Kayseri deplasmanı bunun için çok önemli bir fırsat.” dedi

Vitor Pereira: 1 galibiyet yeter

HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

Teknik direktör Vitor Pereira, zorlu maçlar öncesinde yardımcılarıyla birlikte bir durum değerlendirmesi yaptı... Beşiktaş yenilgisinin ardından Kadıköy’de Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalınmasının ardından hedef adam haline gelen Portekizli çalıştırıcı, kendisini bekleyen Kayseri, Ajax ve Galatasaray maçları öncesinde ince eleyip sık dokuyarak durum değerlendirmesi yapıyor. Bu maçların hiçbirinde puan kaybetmeyi istemeyen Pereira bunun için de ilk oynayacakları Kayserispor maçının önemine dikkat çekerek, “İstemediğimiz sonuçlar aldık ama kötü durumda değiliz. Evet zaman zaman iyi oynamadık ancak hak etmediğimiz skorlar aldığımız maçlar da oldu. Bizim ayağa kalkmamız için bir galibiyete ihtiyacımız var. Kayserispor maçı da bunun için çok önemli bir fırsat” dedi. 

'NET BİR SKOR ALMALIYIZ' 
Portekizli çalıştırıcı yardımcılarıyla yaptığı toplantıda ayrıca, “Kayserispor karşısında alacağımız bir galibiyet hepimizin öz güvenini yerine getirecek. Yeniden ayağa kalkacağız. İnanıyorum o moralle daha sonra oynayacağımız Ajax ve Galatasaray maçlarından da istediğimiz sonuçları alarak sahadan ayrılacağız. Bunun için Kayserispor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak zorundayız” diye konuştu.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber