Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 26 Eylül 2017 - 23:23 Yorum: 0

Vodafone Park’ta ışıklar söndü

Beşiktaş-Leipzig karşılaşmasının 59. dakikasında Vodafone Park'ta aydınlatmaların bir bölümü söndü.

Vodafone Park’ta ışıklar söndü

Beşiktaş-Leipzig karşılaşmasının 59. dakikasında Vodafone Park'ta aydınlatmaların bir bölümü söndü. 64. dakikaya kadar sahada bekleyen takımlar ardından soyunma odasına gitti. Işıklar 66. dakikada tekrar yandı.

Beşiktaş-Leipzig karşılaşmasının 59. dakikasında stat aydınlatmalarının bir bölümü gerçekleşen arıza sonucunda söndü. Rus hakem Sergei Karasev, stadyum ışıklarının sönmesinin ardından karşılaşmayı durdurdu ve arızanın giderilmesini bekledi. Futbolcular 5 dakika boyunca sahada ışıkların gelmesini beklerken, Karasev'in kararı sonrasında dakikalar 64'ü gösterdiğinde takımlar soyunma odasının yolunu tuttu. 66. dakikada ışıklar tekrar yanarken önce Beşiktaş, ardından Leipzig ve hakemler sahaya geldi. Sergei Karasev, 70. dakikada oyunu tekrar başlattı.

Vodafone Park’ta ışıklar söndü

Vodafone Park’ta ışıklar söndü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber