Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 24 Haziran 2016 - 11:24 Yorum: 0

Vodafone’a The Loyalty Magazıne Awards’ta İki Ödül

Vodafone Türkiye, dünyanın en başarılı müşteri sadakati programlarını ödüllendiren The Loyalty Magazine Awards 2016'da iki ödül aldı.

Vodafone’a The Loyalty Magazıne Awards’ta İki Ödül

Vodafone Türkiye, dünyanın en başarılı müşteri sadakati programlarını ödüllendiren The Loyalty Magazine Awards 2016'da iki ödül aldı.

Vodafone'un esnaf abonelerine özel olarak geliştirdiği "Avantajlı Dükkan" platformu, Londra'da düzenlenen The Loyalty Magazine Awards'da "En İyi B2B Sadakat Programı" ve "Telekomünikasyon Sektöründe En İyi Sadakat Programı" kategorilerinde ödülün sahibi oldu. Vodafone açıklamasına göre, dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılma hedefi doğrultusunda müşteri memnuniyeti odaklı programlar geliştiren Vodafone Türkiye, müşteri sadakati alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan The Loyalty Magazine Awards'da bu yıl da iki ödüle birden layık görüldü. Geçen yıl "Avantaj Cepte" mobil uygulaması ve "Vodafone Red Sadakat Programı" ile ödül alan Vodafone, bu yıl da, Ketchup Loyalty ve AMVG Teknoloji Ajansı ile birlikte esnaf abonelerine özel olarak geliştirdiği "Avantajlı Dükkan" platformuyla "En İyi B2B Sadakat Programı" ve "Telekomünikasyon Sektöründe En İyi Sadakat Programı" kategorilerinde büyük ödüle hak kazandı. Ayrıca, "En İyi CRM Kullanımı" ve "En İyi Teknoloji Kullanımı" kategorilerinde de "Yüksek Takdir" ünvanına layık görüldü.

Vodafone'un The Loyalty Awards'daki başarısını değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy: "Vodafone Türkiye olarak, mobil teknolojilerin gücüyle abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak fırsat ve avantajlar sunmaya devam ediyoruz. Türkiye'de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafımızı önemsiyoruz. Bu doğrultuda, esnafımızın daha çok müşteriye daha hızlı erişebileceği bir platform geliştirdik. Vodafone Avantaj Cepte mobil uygulaması üzerinde sunduğumuz "Avantajlı Dükkan" platformu ile Vodafone Esnaf aboneleri kendi kampanyalarını yüzbinlerce Vodafone abonesine duyurabiliyor. Bu platformumuzun The Loyalty Magazine Awards gibi uluslararası arenada yüksek prestije sahip bir organizasyonda iki ödül birden almasının mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, esnafımıza verimlilik ve maliyet avantajı sunan ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

"BİR AYDA 2 BİN ESNAFA ULAŞTI"

Vodafone'un Ketchup Loyalty sadakat danışmanlığı firması ve AMVG teknoloji firması ile birlikte geliştirdiği esnaf abonelerine özel hazırladığı Avantajlidukkan.com web sitesi ile Vodafone'lu esnaf hiçbir ücret ödemeden kampanyasını geniş kitlelere duyurabildiğini belirten Aksoy, "Bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonundan siteye girerek önce kendi hesabını oluşturan Vodafone Esnaf aboneleri, daha sonra kampanyanın detaylarını giriyor. Vodafone da bu kampanyayı 22 milyon abonesinin kulanımına hazır olan Avantaj Cepte mobil uygulaması üzerinden ücretsiz yayınlıyor. Sadece 1 ayda yaklaşık 2 bin Vodafone Esnaf abonesi, Vodafone'un "Avantajlı Dükkan" platformundan yararlanarak satışlarını önemli ölçüde artırdı" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber