Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Nisan 2015 - 15:13 Yorum: 0

Voleybol: 19 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası

Şampiyona, 4-12 Nisan tarihlerinde Türkiye'nin evsahipliğinde düzenlenecek

Voleybol: 19 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası

ANKARA (AA) - CEV 19 Yaş Altı Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası, 4-12 Nisan tarihlerinde Türkiye'de yapılacak. 

Kocaeli ve Sakarya'nın evsahipliğinde düzenlenecek şampiyonada, 6'şarlı 2 grupta 12 takım yer alacak. Türkiye, 2. Grup'ta Çek Cumhuriyeti, Almanya, Bulgaristan, İspanya ve Romanya ile Sakarya'da karşılaşacak. 19 Yaş Altı Milli Takımı, şampiyonadaki ilk maçını 4 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de Sakarya Spor Salonu'nda Bulgaristan ile oynayacak.

Rusya, Sırbistan, Polonya, İtalya, Fransa ve Danimarka'nın oluşturduğu 1. Grup'ta ise maçlar Kocaeli'de yapılacak. Şampiyonanın tanıtım basın toplantısı, yarın saat 11.30'da Sakarya Elmas Garden Hotel'de gerçekleştirilecek. 

Toplantıya, CEV Asbaşkanı Jan Hronek, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Göksu ve TVF Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Müdürü Nilüfer Shimonsky ile 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın teknik ekibi ve kaptanı katılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber