Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Ocak 2015 - 17:18 Yorum: 0

Voleybol Anadolu Yıldızlar Ligi

Adıyaman'da düzenlenen müsabakalarda, yarı finale adını yazdıran takımlar belli oldu

Voleybol Anadolu Yıldızlar Ligi

ADIYAMAN (AA) - Anadolu Yıldızlar Ligi voleybol çeyrek final maçları sonrası yarı finale adını yazdıran takımlar belli oldu.

Cumhuriyet Spor Salonu'nda 16 ilden 300 sporcunun kızlar ve erkekler kategorisinde olmak üzere 6 grupta yapılan müsabakalar yarı finalistler belirlendi.

Müsabakalar sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, gruplarında ilk iki sırayı alan takımların yarı finallerde mücadele edeceğini bildirdi.

Bakanlığın "Anadolu Yıldızları Parlıyor" projesi kapsamında Anadolu'daki çocukların bu tür organizasyonlarla spora kazandırıldığını vurgulayan Bağcı, burada başarı elde eden çocukların milli takıma kadar yükseldiğine işaret etti.

Çocukların müsabaka yapma alışkanlığının geliştiğinin altını çizen Bağcı, "Kendi liglerinde oynayan bu sporcularımız, bu tür maçlarla keşfediliyor. Burada harika bir şampiyona izledik. Centilmen bir şekilde mücadele oldu" diye konuştu.

Yapılan müsabakalarda, Kızlar grubunda Van, Muş, Gaziantep, Bitlis, Malatya, Mardin, Erkekler grubunda ise Gaziantep, Mardin, Malatya, Van, Batman ve Muş yarı finalist oldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber