Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Voleybol: Bayanlar 3. Ligi

Samsun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü'nü 3-2 yenen Gümüşhane Gençlerbirliği, play-off'a kaldı

Voleybol: Bayanlar 3. Ligi

GÜMÜŞHANE (AA) - Voleybol Bayanlar 3. Ligi'nde sahasında Samsun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü'nü 3-2 yenen Gümüşhane Gençlerbirliği, grubunu birinci tamamlayarak play-off'a kaldı.

Aydın Doğan Spor Salonunda oynanan ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-2 kazanan Gümüşhane Gençlerbirliği, 19-20-21 Mart'ta yapılacak grup maçlarına katılmaya hak kazandı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan kulüp başkanı Nizamettin Yılmazer, bu yıl ilk kez 3. Lig'de oynadıklarını belirterek, "Bizim hedefimiz 2. Lig'e çıkmaktı. Zorlu karşılaşmalar yaptık. 2. Lig ilk ayağı olan play-off'a kalma başarısını gösterdik. Teknik heyeti ve sporcularımızı kutluyorum. Bundan sonraki hedefimiz grup maçlarından da başarı ile çıkarak adımızı 2. Lig'e yazdırmak" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber