Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Voleybol: Erkekler 1. Lig

Erkekler Voleybol 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor

Voleybol: Erkekler 1. Lig

ERZURUM (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig'de mücadele eden Palandöken Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puan almayı hedefliyor.

Palandöken Belediyespor Kulübü voleyboldan sorumlu şube başkanı ve takım menajeri Ömer Kolişler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını, zor bir maça çıkacaklarını söyledi.

Play-out maçlarına gittikleri zaman avantajlı bir puan elde edebilmek için üç puan hedeflediklerini belirten Kolişler, "Üç puan hedefiyle maça çıkacağız. Puan ya da puanlarla dönüp, bu maçı boş çıkarmamak istiyoruz. Play-out'a avantajlı bir şekilde gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Son üç maç kaldığını anlatan Kolişler, "Play-out maçlarında zaten takımlar puanlarını taşıyarak, gitmek istiyor. Son dört takım yine maç yapacak. Ne kadar çok puanla giderseniz o kadar çok avantaj. Bunun için biz de gitmeden cebimizi iyice puanlarla doldurup, öyle gitmeyi hedefliyoruz. Son üç maçtan alacağımız her puan altın değerinde" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra Şahinbey Belediyespor ve Galatasaray ile karşılaşacaklarını vurgulayan Kolişler, "Şahinbey Belediyespor maçı deplasmanda. Galatasaray ile Erzurum'da maç yapacağız. Şu an için ligden düşme diye bir şey yok. Son dört takımın dördü de ligden de düşebilir, dördü ligde de kalabilir. Öyle bir durum var" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber