Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ekim 2014 - 10:48 Yorum: 0

Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Terzi: "Güçlü rakibimizin karşısında oynadığımız güzel oyunla galibiyeti hak eden taraf olduk"

Voleybol: Erkekler 1. Ligi

GÜMÜŞHANE (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ümit Terzi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor  galibiyetine ilişkin,  "Güçlü rakibimiz karşısında oynadığımız güzel oyunla galibiyeti hak eden taraf olduk" dedi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ligin güçlü takımlarından olduğunu ve iyi bir oyuncu kadrosunun bulunduğunu söyledi.

Sezona kendi saha ve taraftarları önünde galibiyetle başlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ve maçtan galip ayrıldıklarını anlatan Terzi, şöyle konuştu:

"Rakibimizi çok iyi tanıyor ve gücünü biliyorduk. Yeni bir kadro olmamıza rağmen maça çok iyi motive olduk. Rakibimize set vermeden karşılaşmadan 3 puanla ayrılabilirdik. Ancak zaman zaman yaptığımız hatalardan dolayı 3-2 galip gelerek 2 puan alan taraf olduk. Güçlü rakibimiz karşısında oynadığımız güzel oyunla galibiyeti hak eden taraf olduk."

Bu günü dinlenerek geçirecek olan Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Şahinbey Belediyespor hazırlıklarına yarın başlayacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber