Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ağustos 2014 - 18:43 Yorum: 0

Voleybol: TVF Pro Beach Tour

Turnuvanın son etabı 23-24 Ağustos'ta Mersin'de yapılacak

Voleybol: TVF Pro Beach Tour

MERSİN (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Mersin Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen TVF Pro Beach Tour 2014'ün son etabı, 23-24 Ağustos arasında Mersin'de yapılacak. 

TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Mersin Öğretmenevi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında, organizasyonun ikinci yılında başarıyı katlayarak devam ettiklerini söyledi.

Turnuvanın Mersin etabının, kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çeken Değirmenci, "İnşallah burası, geleneksel hale getirererek, önümüzdeki yıllarda üzerine koyarak yapacağımız bir etap olur. Aynı zamanda buranın hem Türkiye Şampiyonası, hem de uluslararası şampiyonalarda ev sahipliğini alabileceğimiz bir etap olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Değirmenci, turnuvaya katılanların içerisinde Türkiye'yi uluslararası arenada temsil edebilecek kapasiteye sahip oyuncuların yer aldığını belirterek, "Federasyon olarak plaj voleybolunda çok büyük bir atak başlattık. Türkiye'nin dörtbir yanında organizasyonlar yapıyoruz. Hepsi de gayet başarılı geçiyor. Burasının da aynı şekilde başarılı geçeceğine inanıyoruz. Hedefimiz olimpiyatlara katılmak" dedi. 

Toplantıya, 17. Akdeniz Oyunları'nda, plaj voleybolunda şampiyon Murat Giginoğlu ve Volkan Göğtepe çifti de katıldı.

Pompeipolis Plajı'nda yarın ana tablo maçlarıyla başlayacak turnuvada, pazar günü de bayanlar ve erkekler final müsabakaları yapılacak. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber