Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ocak 2015 - 21:53 Yorum: 0

Voleybolda maçın ardından

Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu:

Voleybolda maçın ardından

ANKARA (AA) - Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "Önemli olan tur atlamaktı. Şimdi bir üst turda gelecek rakibi bekliyoruz" dedi.

  Süleymanoğlu, DenizBank Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda İtalyan Sir Safety Perugia'yı 3-1 yenerek tur atladıkları maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın beklediği kadar kaliteli geçmediğini söyledi.

Her iki takımın da tur atlamayı garantileyerek çıktığı maçın, daha rahat ve iyi bir oyuna sahne olacağını düşündüğünü belirten Süleymanoğlu, "Daha çok 2. tur için hazırlık maçı gibi bir karşılaşma oldu. Turu geçtik, önemli olan bundan sonraki eşleşme. Gruptan birinci veya 2. olarak çıkmaya çok takılmamak gerekir. Hedefimiz yine Dörtlü Final, bu yüzden karşımıza kim gelirse gelsin yenmeliyiz. Önemli olan tur atlamaktı. Şimdi bir üst turda gelecek rakibi bekliyoruz" diye konuştu.

Başkent temsilcisinin İtalyan antrenörü Lorenzo Bernardi ise maçtan önce oyuncularıyla yaptığı konuşmada, önemli olanın bu maçı en iyi şekilde oynamak ve kazanmak olduğunu söylediğini dile getirdi.

Bernardi, "Bu maçın sonucu sıralamayı değiştirmiyor olabilir ama bir sonraki turlar için bize kattığı önemli faydalar var. Bizimle eşleşecek takımlara şimdiden endişelenmelerini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Takım kaptanı Ulaş Kıyak da rakibin liderliği kesinleştiği için maça as kadrosuyla çıkmadığını belirterek, şöyle devam etti:

"Biz birinciliği zaten Belçika'da kaybetmiştik. Kısmet böyleymiş. Gruptan birinci yerine ikinci olarak çıktık. Hedefimiz şampiyonluk olduğu için kiminle eşleşeceğimizin bir önemi yok. Bir üst turda kim gelirse gelsin elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Dörtlü Final'e kadar çıkmak zorundayız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber