Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Kasım 2014 - 13:53 Yorum: 0

Voleybolda transfer

Dominik Cumhuriyeti Bayan Voleybol Milli Takımında da oynayan smaçörler Prisilla Rivera ve Yonkaira Pena, Bursa Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme imzalayacak

Voleybolda transfer

BURSA (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor, Dominik Cumhuriyeti'nden iki smaçörle transfer için anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, CEV Challenge Cup'ta üçüncü tura yükselen Bursa Büyükşehir Belediyespor'un yöneticilerinin, İtalya'da düzenlenen Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda 5'inci olan Dominik Cumhuriyeti'nin formasını da giyen smaçörler Prisilla Rivera (30) ve Yonkaira Pena (21) ile transfer görüşmeleri olumlu sonuçlandı.

Bursa'ya hafta sonunda gelecek oyuncularla sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanacak.

Boyu 1,86 metre olan Prisilla Rivera daha önce Lokomotiv Bakü, Igtisadci Bakü, Pinkin ve Murcia takımlarının kadrolarında yer aldı. Bu voleybolcu ile Toray Arrows, USMP ve Mirador takımlarının formalarını giyen 1,87 metre boyundaki Yonkaira Pena, smaçör mevkisinde oynuyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber