Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Şubat 2018 - 13:38 Yorum: 0

Volkan Konak’ın sahne aldığı mekandaki kavganın zanlıları adliyeye sevk edildi

İstanbul Ataşehir'de bir eğlence mekanında Volkan Konak sahne aldığı sırada silahlı kavga çıkaran 3 zanlıdan 2'si adliyeye sevk edildi.

Volkan Konak’ın sahne aldığı mekandaki kavganın zanlıları adliyeye sevk edildi

İstanbul Ataşehir'de bir eğlence mekanında Volkan Konak sahne aldığı sırada silahlı kavga çıkaran 3 zanlıdan 2'si adliyeye sevk edildi. Zanlıların polise verdiği ifadelerinde, "mekan sahibiyle aramızda husumet vardı, o yüzden yaptık" dedikleri öğrenildi.

Ataşehir'de bir eğlence mekanında dün gece ünlü şarkıcı Volkan Konak sahne aldığı sırada silahlı kavga çıkmış bir kişi yaralanmıştı. Olayın ardından 3 kişi ise gözaltına alınmıştı. Ataşehir Asayiş Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 3 kişiden İsmail Ç. ve Metin Y. isimli 2 kişiyi adliyeye sevk edildi. Ayağından yaralanan Seyfi D.'nin ise işlemlerinin devam ettiği ve ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edileceği bilgisi edinildi.

Zanlıların polise verdiği ifadelerinde, "mekan sahibiyle aramızda husumet vardı, o yüzden yaptık" dedikleri öğrenildi. Zanlılardan bir tanesinin yakını ise "Medyatik etmeyin adamı" diyerek medyanın çekim yapmasına tepki gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber