Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Nisan 2017 - 15:13 Yorum: 0

Vosvoslar bin çocuğun yüzünü güldürdü

Vos26 Yardım gönüllüleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında "1000 çocuk 1000 gülücük" kampanyasının 2. etabı olan, bin...

Vosvoslar bin çocuğun yüzünü güldürdü

Vos26 Yardım gönüllüleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında "1000 çocuk 1000 gülücük" kampanyasının 2. etabı olan, bin oyuncak dağıtımını gerçekleştirdi.

Sazova parkında yapılan oyuncak dağıtımına minikler yoğun ilgi gösterdi. Grup Başkanı Murat Özdemir, etkinlik sırasında kendilerini çocuklar kadar şen hissettiklerini söyledi. Çocukların yüzünde oluşan mutluluğun tarif edilemez olduğunu aktaran Başkan Özdemir, "Bugün bin minik yüreğe dokunduk ve bin minik dost edindik. Onların yüzündeki mutluluğun hiçbir şekilde tarifi yok. Dünya çocukların gülüşü ile daha güzel. Kampanyamıza destek veren gönüllülerimize çok teşekkür ederiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber