Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Ağustos 2017 - 16:08 Yorum: 0

Vücuduna sakladığı esrarla yakalandı

Elazığ'da jandarma ekipleri, vücuduna 1 kilo 88 gram toz esrarı saklayan şüpheliyi yakaladı.

Vücuduna sakladığı esrarla yakalandı

Elazığ'da jandarma ekipleri, vücuduna 1 kilo 88 gram toz esrarı saklayan şüpheliyi yakaladı. Başka bir şahsın çantasından ise 500 gram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Elazığ-Bingöl ve Diyarbakır karayolu üzerinde uygulama yaptı. Jandarma ekipleri, yaptığı uygulamada durdurulan araç içerisindeki şüpheli bir şahsın üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada şahsın vücuduna sakladığı 1 kilo 88 gram toz esrar ele geçirildi. Uygulamasını sürdüren ekipler, narkotik köpeğinin de yardımı ile otobüste yaptığı aramada ise bir çantada 500 gram kubar esrar ele geçirdi. Çanta sahibi de gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 2 şüpheli ifadelerinin tamamlanmasının ardından "Uyuşturucu Madde Ticareti" yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber