Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Spor 18 Ekim 2021 - 16:33 Yorum: 0

Welinton: “Bütün maçları kazanmak istiyoruz”

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Welinton, Sporting Lizbon maçı öncesinde konuştu.

Welinton: “Bütün maçları kazanmak istiyoruz”

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Welinton, Sporting Lizbon maçı öncesinde konuştu. Welinton gerek ligde gerekse de Şampiyonlar Ligi'ndeki bütün maçları kazanmak istediklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Sporting Lizbon'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta Brezilyalı futbolcu Welinton, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sakatlık yaşadığını ve bu durumun işinin bir parçası olduğunu ifade eden Welinton, "Sakatlığımı atlattım. Geçen seneden birçok oyuncu var aramızda. Hemen hemen aynı arkadaşlarla devam ediyoruz. Geçen sene iyiydik, bu sezon başında da iyiydik ama son maçtan bahsediyorsak, bununla ilgili aramızda toplantı yapıyoruz. Nasıl geçen sene sonunda ve bu sezon başında iyi savunma yapıyorsak, yeniden aynı şekilde devam edeceğiz" diye konuştu. Grupta 2 güçlü takıma karşı 2 maç oynadıklarını söyleyen Welinton, "2 güçlü ve büyük takıma karşı iyi ve kaliteli maçlar oynadık. Yarın da aynı şekilde olacak. Bütün maçlarda iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. İyi oynayıp kazanıp önümüze bakacağız. Bütün maçları kazanarak parlak geleceğe iyi bakmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Welinton: “Bütün maçları kazanmak istiyoruz”

Welinton: “Bütün maçları kazanmak istiyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber