Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Mart 2019 - 16:58 Yorum: 0

Whatsapp hattı 2 bin 139 bildirim aldı

Akçaabat Belediyesi halka daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek, vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirebilmek amacıyla kurduğu...

Whatsapp hattı 2 bin 139 bildirim aldı

Akçaabat Belediyesi halka daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek, vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirebilmek amacıyla kurduğu Whatsapp destek hattı, dört ayda 2 bin 139 bildirim aldı.

Akçaabat'ta yaşayan vatandaşlar her türlü talep, şikayet ve önerilerini belediye yetkililerine mobil telefonları üzerinden anlık olarak iletirken Whatsapp ihbar hattına gelen mesajlar ise anında ilgili birime aktarılıyor.

İhbar hattına vatandaşlardan gelen bildirimler doğrultusunda harekete geçen belediye yetkilileri sorun olan yerlere anında müdahale ediyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, belediye olarak gerek sosyal medya, gerekse Whatsaap hattından gelen bildirimlere anında karşılık verildiğini belirterek "Akçaabat Belediyesi olarak hemşerilerimizin talep ve beklentilerine daha hızlı cevap verebilmek için kurduğumuz Whatsaap iletişim hattımız 4 ay gibi kısa bir sürede vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Sorun varsa çözüm de var. Çekin, gönderin bizler çözelim" dedi.

Teknolojiyi aktif kullanan vatandaşlar 0 (552) 465 6161 numaralı Whatsapp destek hattının yanı sıra 462 227 13 00 numaralı belediye telefon hattını arayarak ulaşabilecekleri gibi www.akcaabat.bel.tr adresi üzerinden ulaşabilecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber