Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:04 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eros kedinin öldürülmesi) Önceki kararında 1 y...12:02 Efeler’de Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri hizmete giriyor12:02 Denizova GES projesinin yüzde 60’ı tamamlandı12:02 Meyve bahçelerinde artık bungalov yetişiyor, ne denetim var ne estetik12:02 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:02 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Amerika Birleşik...12:02 Başer’den açık hava sinemaları projesi12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Bizim savcılığ...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Biz soruşturmayı...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Böyle miktarda...12:00 Türk Telekom’dan çevreci veri merkezi çözümleri11:59 Geyiğe çarpan minibüste 2 kişi yaralandı11:59 ‘Menteşe’de Gençler İşte’ projesinde mesleki ve işbaşı eğitimleri tamamland...11:59 İran müziğinin iki ustası 9 Kasım’da İstanbul’da11:58 Kırıkkale’de "otobüsüm nerede" uygulaması başladı11:58 Üstgeçidi kullanmayan genç otomobilin çarpmasıyla metrelerce uçtu11:58 Türk Ocağında ’Hz. İnsan olma yolunda Nebevi Ahlâk’ konulu konferans11:55 Otomobilin otobüs durağına daldığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi
Sami Er
Teknoloji 30 Temmuz 2020 - 09:48 Yorum: 0

Wi-Fi 6E için geliştirilen antenler WLAN iletişiminde kapsamlı bant genişliği artışı sağlayabiliyor

6 GHz bant dahil olmak üzere üçlü bantları destekleyen Wi-Fi 6E için yeni anten ürünü portföyü tanıtılıyor.

Wi-Fi 6E için geliştirilen antenler WLAN iletişiminde kapsamlı bant genişliği artışı sağlayabiliyor

6 GHz bant dahil olmak üzere üçlü bantları destekleyen Wi-Fi 6E için yeni anten ürünü portföyü tanıtılıyor. Geliştirilen antenlerle beraber, Wi-Fi 6E'nin kapsamlı ilave spektrumunun gücünü ortaya çıkararak uç cihazlarda ve uygulamalarda daha az gecikmeyle yeni uygulamalara daha fazla ağ esnekliğine, daha yüksek hızlara olanak tanıyor.

TE Connectivity'nin anten çözümleri ve entegrasyon uzmanlığı, Wi-Fi 6E'nin kapsamlı ilave spektrumunun gücünü ortaya çıkararak uç cihazlarda ve uygulamalarda daha az gecikmeyle yeni uygulamalara, daha fazla ağ esnekliğine ve daha yüksek hızlara olanak tanıyacak. Wi-Fi 6E için geliştirilen yeni antenler WLAN iletişiminde kapsamlı bant genişliği artışı sağlayabiliyor.

TE'nin Veri ve Aygıtlar biriminin üretim müdürü Han Sang Cheol yaptığı açıklamada, kablosuz ağların yaşamımızı pek çok açıdan etkilediğini belirterek, "Evde ve işte mobilitenin sağlanması, güvenlik ve emniyet açısından yeni çözümlerin sunulması gibi alanlarda bunların etkilerini görüyoruz. Akıllı evler, şehirler, fabrikalar, medikal cihazlar, sağlık cihazları ve çok sayıda yükselen IoT cihazlarda bunu görüyoruz. Şirketin anten tasarımı ve entegrasyon yetkinliği, etkin performans ve çıktı sağlayarak Wi-Fi 6E'nin ilave spektrumunu daha geniş kanal bant genişliği ile sonraki nesil uygulamalarda tıkanıklığı azaltabilmekte, daha yüksek hız ve daha düşük gecikme sunabilmektedir" dedi.

Han Sang Cheol sözlerini şöyle tamamladı: "Wi-Fi frekans bantları günümüzde 2.4 GHz ve 5 GHz, geniş çaplı kullanım alanına sahiptir. Bağlı cihaz kullanımındaki artışla birlikte bu mevcut Wi-Fi bantlarında tıkanma yaşanmaktadır. Yeni 6 GHz bant, ilave bant genişliği ve daha geniş kanallar sağlamaktadır. TE'nin Wi-Fi 6E uygulamalarına yönelik yeni antenleri, üçlü bantları içermektedir. Bunlar, 2400-2483.5 MHz, 5150-5875 MHz ve 5925-7125 MHz olarak sıralanıyor. İlave 14 adet 80 MHz kanalı veya ilave yedi 160 MHz kanalı barındırabilen yeni 6 GHz bant, WLAN (Kablosuz yerel alan ağları) iletişimi için kapsamlı bitişik açık spektrum sağlayan daha fazla kullanılabilir kanal sunmaktadır. Yeni portfolyo, PCB, kablolu PCB ve kablolu FBC'de yer alan anten ürünleri içermektedir. Çoklu kablosuz standartları desteklerken, kablo tarafında kablo uzunluklarını ve konnektör tiplerini,müşterilerimizin istediği dizayn esnekliğini sağlayarak, pazara daha rekabetçi şartlarda sunabiliyoruz. TE'nin RF yetkinlik merkezleri, etkin Wi-Fi 6E MIMO anten konfigürasyonlarının oluşumunu ve çıktı optimizasyonunu desteklemektedir".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber