Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2016 - 17:08 Yorum: 0

Wushu Milli Takım Antrenörü Hüseyin Dündar’dan Fındıklı’ya Ziyaret

Wushu Milli Takım Antrenörü Hüseyin Dündar, Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

Wushu Milli Takım Antrenörü Hüseyin Dündar’dan Fındıklı’ya Ziyaret

Wushu Milli Takım Antrenörü Hüseyin Dündar, Malatya Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Antrenörü Hüseyin Dündar, Malatya Wushu İl Temsilcisi Hüseyin Yalçın, Yeni Olimpiyat Spor Kulübü Antrenörü Ramazan Yavuz ve Malatya Gökkuşağı Spor Kulübü Antrenörü Recep Tay ile beraber Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli Takım Antrenörü Hüseyin Dündar, son Türkiye Şampiyonası'nda Malatyalı sporcuların elde ettiği başarıların oldukça manidar olduğunu belirterek, "Ben bu konuda bütün sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Malatyalıların ve Malatyalı antrenör ve sporcuların camiamızda ayrı bir yeri var" şeklinde konuştu.

Wushu sporunun Malatya'da gözde bir branş olması ve hak ettiği yere gelmesi için Malatya'ya destek vereceklerini söyleyen Dündar, "Bu konuda teknik kurallar olarak tüm faaliyetlerde, açılacak hakem kursu ve antrenör kursu eğitimlerinde desteklerimizi esirgemeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise ziyaretten dolayı Milli Takım Antrenörü Hüseyin Dündar'a teşekkür ederek, Wushu Türkiye Şampiyonası'nda Malatyalı sporcuların dereceye girmesinin kendilerini çok memnun ettiğini kaydetti. Fındıklı, "Bu başarılar, sporcularımıza verdiğimiz desteklerin, emek ve hizmetlerin doğru olduğunu kanıtlıyor. Şampiyonalarda da dereceye giren sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İl Müdürlüğü olarak spor ve sporcunun daima yanındayız. İlgili faaliyetlerin taçlandırması için elimizden ne geliyorsa yapacağız, yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Antrenörü Hüseyin Dündar, hizmetlerinden dolayı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile Malatya Wushu İl Temsilcisi Hüseyin Yalçın'a plaket takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber