Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Mart 2015 - 22:03 Yorum: 0

WWF'nin Dünya Saati etkinliği

Valilik bahçe aydınlatmalarını, belediye ise tarihi hizmet binasının ışıklarını söndürerek etkinliğe destek verdi

WWF'nin Dünya Saati etkinliği

EDİRNE (AA) - Edirne'de, valilik ve belediye, Doğal Hayatı Koruma Vakfının (WWF) Dünya Saati etkinliğine katıldı.

Küresel iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla hayata geçirilen etkinliğe, valilik bahçe aydınlatmalarını, belediye ise Selimiye Camii karşısındaki tarihi hizmet binasının ışıklarını söndürerek destek verdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sera gazı emisyonlarının artışı ve küresel ısınmaya dikkati çekmek amacıyla kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Simge şehirlerden Edirne'den de böyle bir çağrının yapılmasının önemli olduğunu vurgulayan Gürkan, "Tüketim alışkanlıklarımızın değiştirilmesi gerekiyor çünkü veriler bunu gösteriyor. Küresel ısınmanın etkilerinin gün geçtikçe önü alınamaz bir sorun haline dönüşeceği ortada. Bu yüzden Edirne'den biz de tüm dünyadaki kampanyaya katıldık" diye konuştu.

ETİKETLER: WWF , Dünya saati
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber