Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Ekonomi 08 Ekim 2021 - 10:18 Yorum: 0

"Wyndham her şey dahil konseptli yeni markasını tanıttı"

Küresel otel şirketi Wyndham, Meksika ve Karayipler'deki gözde tatil bölgelerinin önde gelen her şey dahil resort tesis sahibi, işletmeci ve proje geliştirici...

'Wyndham her şey dahil konseptli yeni markasını tanıttı'

Küresel otel şirketi Wyndham, Meksika ve Karayipler'deki gözde tatil bölgelerinin önde gelen her şey dahil resort tesis sahibi, işletmeci ve proje geliştirici şirketi Playa Hotels & Resorts ile birlikte, yeni bir her şey dahil resort markası olan Wyndham Alltra'yı hayata geçirdiklerini duyurdu.

95'e yakın ülkede bulunan yaklaşık 9 bin oteliyle dünyanın franchise veren dünyanın en büyük otel şirketlerinden Wyndham Hotels & Resorts Wyndham Alltra'yı tanıttı. Wyndham çatısı altındaki marka sayısı 22'ye yükselmiş oldu .

Wyndham Alltra markası altındaki ilk iki resort tesis Wyndham Alltra Cancun ve Wyndham Alltra Playa del Carmen'de şu anda renovasyon çalışmaları devam ediyor. Açık olmayı sürdüren iki otelde renovasyon çalışmaları Aralık 2021'deki tatil sezonuna kadar tamamlanmış olduğunda, faaliyetlerine birer Wyndham Alltra resort tesisi olarak devam edecekler.

Bu iki otel, Wyndham'ın Playa'nın şu anda faaliyet gösterdiği Karayipler ve Meksika'daki üst-orta sınıf her şey dahil resort sektöründe şirket ile yaptığı stratejik iş ortaklığı çerçevesinde geliştirilecek çok sayıda projeden ilk ikisini oluşturuyor.

Wyndham Hotels & Resorts Başkanı ve CEO'su Geoffrey A. Ballotti, "Wyndham Alltra, yılda ağırladığımız 150 milyondan fazla misafirimizin pek çoğunu her şey dahil konseptindeki ilk markamızla tanıştıracak. Birinci sınıf deniz kenarı ziyaret noktalarında önde gelen bir resort tesis sahibi, işletmeci ve proje geliştirici şirket ile ortaklık yapmamız sayesinde misafirlerimiz ve 80 milyondan fazla Wyndham Rewards üyemiz, harika bir her şey dahil konaklama deneyimine hemen erişebilecek. Üyelerimiz, Wyndham Rewards puanlarını Wyndham Alltra resort tesislerindeki yeni her şey dahil tatil deneyimleri için harcayabilecek ve buralardaki konaklamalarında puan kazanabilecek" dedi.

Playa Hotels & Resorts Başkanı ve CEO'su Bruce Wardinski, "Bugün açıkladığımız iş birliği, Wyndham'ın güçlü dağıtım kapasitesi ve ödüllü sadakat programını, bizim her şey dahil alanında kanıtladığımız uzmanlığımızla bir araya getiriyor. Birlikte, ilk kez her şey dahil konseptinde konaklayacak daha fazla misafire ulaşmak için, üst-orta segment resortlar alanında yeni bir deneyimin startını veriyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber