Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ekim 2018 - 15:28 Yorum: 0

Xiaomi Mi6 ile Teknolojiyi Elinizde Hissetmeniz Mümkünv

Xiaomi markasının cep telefonu üretiminde her gün daha da yükseldiği herkes tarafından görülüyor. Üretmiş olduğu akıllı telefonlar oldukça yüksek performansa sahiptir.

Xiaomi Mi6 ile Teknolojiyi Elinizde Hissetmeniz Mümkünv

Sizlerin kullanımına sunmuş olduğu xiaomi mi6 modelini tanıdıktan sonra siz de çok seveceksiniz. Yüksek performans ve güzel bir görünüme sahip bu telefon bütün ihtiyaçlarınızın birleşiminden oluşmaktadır. Sahip olduğu şık tasarım ile oldukça ilgi çekmesinin yanı sıra uzun süre dayanabilen şarjı ve kaliteli, canlı fotoğraflar çekmenizi sağlayacak kamerası ile çok beğenilen bir modeldir.

Xiaomi Mi6 Renk Seçenekleri

Mavi, siyah ve beyaz olmak üç renk çeşidiyle sahip olabileceğiniz Mi6 modelinin ön ve arka yüzeyi cam ile kaplıdır. Köşelerinde ise dayanıklılığı artırmaya yardımcı olan çelik çerçeve bulunur. 5.15 inç boyutunda 1080 x 1920 Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekranı ile çektiğiniz videoları canlı bir şekilde izlemenize olanak sağlar. Film izlemek için de harika olan bu geniş ve kaliteli ekranla canlılık ve gerçekçiliği iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Ekranda herhangi bir fiziksel tuş bulunmamaktadır bu sayede dışarıdan tam bir ekran olarak şık bir görüntü sunar.

Hızlı, Çok Fonksiyonlu ve Uzun Batarya Ömrüne Sahip Xiaomi Mi6

MIUI 8.0 arayüz ve Qualcomm Snapdragon 835 MSM 8998 işlemcisi ile çok akıcı ve zevkli bir kullanıma sahip olan xiaomi mi6 Android 7.1.1 Nougat sürümüne sahip olması sayesinde ise sizlere güncel bir Android telefon kullanma fırsatını verir. 2 tane 12 megapixel arka kameraya sahip olması sayesinde 2x zoom yapabilmektedir. 12 megapixel arka kamerasıyla çektiğiniz kaliteli fotoğraflar bu telefonun ekranında daha da güzel görünecek. Öz çekimlerinizde de harika fotoğraf deneyimi sunan 8 megapixel ön kamerasıyla fotoğraf makinasına ihtiyaç duymayacaksınız.

64 ve 128 GB hafızaya sahip modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca 4 ve 6 GB ram sahibi olan xiaomi mi6 seçenekleri bulunmaktadır. Yüksek hafıza ve ram sahibi olması sayesinde birçok video ve fotoğraf çekebilir, oyun oynayabilir ya da istediğiniz uygulamaları kullanabilirsiniz. 3350 mAh bataryası ile uzun süre video ve fotoğraf çekimi yapabilir, kalite ekranında harika film deneyimleri yaşayabilir ya da dilediğiniz gibi dergi ve gazete okuyup oyun oynayabilirsiniz. Bütün istediklerinizin tek noktada birleştiği Mi6 modeline hızlı kargo ve kolay ödeme seçenekleriyle sahip olmak için https://www.incehesap.com/xiaomi-mi-6/ adresine girebilirsiniz

ETİKETLER: Xiaomi Mi6
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber