Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 29 Kasım 2021 - 14:58 Yorum: 0

Yaban keçileriyle selfie pozu

Artvin yapımı devam eden Yusufeli Barajı inşaatında çalışan işçiler yaban keçilerini besliyor.

Yaban keçileriyle selfie pozu

Artvin yapımı devam eden Yusufeli Barajı inşaatında çalışan işçiler yaban keçilerini besliyor. Ürkeklikleriyle bilinen keçiler, etraftakilere aldırış etmeden, işçilerin bıraktığı yiyecekleri yiyor.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük barajı olacak olan Yusufeli barajı inşaatında çalışan işçiler, bölgeye sık sık gelmeye başlayan yaban keçilerini beslemeye başladı. Ürkeklikleriyle bilinen genelde insanlara yaklaşmayan keçiler bunun tam aksine her gün aynı yere aynı saatte gelerek işçilerin bıraktığı yiyecekleri yiyorlar.

Birkaç metre anca yaklaşa bilen işçiler, keçilerle bol bol fotoğraf çekinerek selfie (özçekim) yapıyorlar. İşçilerden Şenol Şahin, keçileri cep telefonu ile görüntüleyerek "Yaban keçilerine ekmek doğrayıp yediriyoruz. Her gün aynı saatte geliyorlar. Ekmeği yiyip geri gidiyorlar. Artvin'in, Yusufeli'nin doğası böyle bir şey. Burası böyle bir yer" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber