Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 02 Eylül 2016 - 19:48 Yorum: 0

Yadea gelişmiş etkin dinamiklere sahip Z3 elektrikli motosikletini piyasaya sürüyor

Özel dinamik güç ilavesine sahip Yadea Z3 elektrikli motosikletin küresel ölçekte lansmanı yapıldı.

Yadea gelişmiş etkin dinamiklere sahip Z3 elektrikli motosikletini piyasaya sürüyor

Özel dinamik güç ilavesine sahip Yadea Z3 elektrikli motosikletin küresel ölçekte lansmanı yapıldı. Bu model, başlangıçta 15 ülkede piyasaya sürülecek.

Yadea Ürün Direktörü Bo Xue, "Cep telefonuna bağlanabilme ve yarış motosikleti deneyimini yaşayabilme gibi bir takım ayrıcalıklı özelliklerin de sunumunu gerçekleştirmiştir. Yadea Z3, bölgesel fiyatlandırmaya ve detaylı satış sonrası hizmetlere sahip olacaktır. Motosiklet, başlangıçta Çin, Almanya, Kore ve Kolombiya'da 3,388 dolar satış fiyatıyla piyasaya sürülecektir" dedi.

Lityum Akü Hücreleriyle Sağlanan Güç

Tesla S Modeli gibi Yadea Z3'de güçlü enerji sağlayan ve anlık hızlanmayı garanti eden Panasonic 18650 akü hücreleriyle resmi olarak onaylandı ve donatıldı. Akü hücreleri, -10 ila 55 santigrat derece arasındaki aşırı şartlarda (15 ila 122 Fahrenhayt arası) dinamik performansı koruyabiliyor. 9.6 kilogram ağırlığa sahip olan Z3 aküsü, 2 saat içinde hızlıca şarj edilebiliyor ve 120 kilometre kullanılabiliyor.

Çok yönlü veri iletimlerine olanak tanıyan BeiDou Navigasyon Uydu Sistemi'ne (BDS) bağlanmış gömülü akıllı sistem, gerçek zamanlı konum ve ilgili verileri mobil uygulama vasıtasıyla paylaşabiliyor. Müşteriler, akü kullanımı gibi durumları kontrol edip, otomatik teşhis koyabiliyor. Tek bir tıklamayla Yadea Z3, otomatik olarak 60'dan fazla önemli parçanın otomatik taramasını gerçekleştiriyor. Otomatik tanılama sonuçları, 3 boyutlu fotoğraf şeklinde gösterilip, tavsiye edilen bakım yerleri ise cep telefonunda listeleniyor.

Geliştirilmiş Sürüş Deneyimi

Gelişmiş ergonomik motosiklet tasarımının yanı sıra motosiklet, aynı zamanda sofistike karbon alaşım çerçeve ve titreşim testinin 4 milyon kez uygulandığı güçlü ters sönümleme sistemine sahip. Arka hava şok emiciler (süspansiyon), askeri seviyede patlak yol alabilen lastik ve otomotiv boya teknolojisinin kullanıldığı Z3, gerçek bir yarış motosiklet deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Motosiklet, 200'den fazla zorlu ulusal testten ve 120 gün süren kapalı testlerden geçirilmiş olup, toplamda 100 bin km (62,500 mil) test uygulandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber