Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Yağlıdere Merkez Ortaokulu Giresun'u temsil edecek

GİRESUN (AA) - Yağlıdere Merkez Ortaokulu Kız Futsal Takımı Giresun'u, Türkiye Yarı Final Müsabakalarında yıldızlar kategorisinde temsil edecek.Kız Futsal takımı oyuncuları, Okul Müdürü...

Yağlıdere Merkez Ortaokulu Giresun'u temsil edecek

GİRESUN (AA) - Yağlıdere Merkez Ortaokulu Kız Futsal Takımı Giresun'u, Türkiye Yarı Final Müsabakalarında yıldızlar kategorisinde temsil edecek.

Kız Futsal takımı oyuncuları, Okul Müdürü Barış Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu, Beden Eğitimi Öğretmeni Cem Uğurcan ile birlikte Yağlıdere Kaymakamı Hasan Günaydın ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü, Barış Akkaya yaptığı açıklamada, Yıldız Kızlar Futsal Takımı'nın il bazında birinci olması ile birlikte bölge şampiyonasında da birinci olduğunu, Giresun'u ve Yağlıdere'yi temsil edecek olmasının takdir edilmesi gereken bir başarı olduğunu söyledi.

Akkaya, Erzurum’da yapılan bölge şampiyonasında Erzurum temsilcisini 4 - 0, Ardahan temsilcisini de 7 - 0 yenerek bölgede şampiyon olduklarını belirterek, "22 - 25 Mart'ta yapılacak Türkiye yarı finallerinde ilimizi ve ilçemizi temsil edeceğiz. Bu bizim için çok gurur vericidir. Bizler kızlarımıza güveniyoruz. Türkiye finallerine katılarak şampiyon olarak döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Kaymakamı Hasan Günaydın ise "Kızlarımızın Türkiye yarı finallerinde Yağlıdere ve Giresun'u en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Bu gibi spor turnuvalarının öğrencilerin kişisel gelişimi ve sosyal çevreleri açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Kızlarımıza yarı final maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu da "Kızlarımızın bölge şampiyonasında birinci olmaları bizleri gururlandırmıştır. Yağlıdere Belediyesi olarak öğrencilerimizin bu başarısıyla gurur duyuyoruz. Bizler de maddi ve manevi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. İnşallah önümüzdeki dönemde de başarılara imza atarlar. İlçemizi gururla temsil ederler. Öğrencilerimize yarı final maçlarında başarılar diliyorum" ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber