Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

Yağlıdere'de Bilnçli Alie Bilinçli Toplum Projesi

GİRESUN (AA) - Yağlıdere'de vatandaşlara Bilinçli Aile, Bilinçli Toplum Projesi kapsamında hijyen ve sağlık gibi konularda eğitimlerin verilmeye devam ettiği bildirildi.Yağlıdere Kaymakamı...

Yağlıdere'de Bilnçli Alie Bilinçli Toplum Projesi

GİRESUN (AA) - Yağlıdere'de vatandaşlara Bilinçli Aile, Bilinçli Toplum Projesi kapsamında hijyen ve sağlık gibi konularda eğitimlerin verilmeye devam ettiği bildirildi.

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Günaydın, yaptığı açıklamada, kaymakamlık talimatıyla başlatılan ve koordinasyonu İlçe Müftülüğünce düzenlenen projeye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi'nin de katkı sağladığını dile getirdi.

Günaydın, "Projeyle, halkımızı çevre temizliği, kişisel temizlik, aile içi iletişim, çocuklarla iletişim, öğrencilerin sorunları ve çözümleri, okul başarısını etkileyen nedenler, zararlı alışkanlıklara karşı alınabilecek önlemler ve benzeri konuların anlatılması amaçlanmıştır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber