Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Temmuz 2014 - 15:18 Yorum: 0

Yağlıdere'de Ramazan Bayramı

GİRESUN (AA) - Yağlıdere ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.Merkez cami bahçesinde düzenlenen bayramlaşmaya, Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan, İlçe...

Yağlıdere'de Ramazan Bayramı

GİRESUN (AA) - Yağlıdere ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Merkez cami bahçesinde düzenlenen bayramlaşmaya, Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Verim, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Emniyet Amiri Turgay Cengiz, İlçe Müftüsü Orhan Bal, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Katılanların bayramını kutlayan Kaymakam Aydoğan, evlerin şenlendiği sevinç günü olan bayramı kutlamanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

İlçede Ramazan ayı boyunca mahalle ve köylerde dolu dolu güzellikler yaşadıklarını, bu güzelliklerin bayramdan sonra da devam etmesini istediğini belirten Aydoğan şunları kaydetti:

"Dünya geçici, kime kalmış... Bu güzellikleri, dostlukları hiçbir zaman kaybetmeyip, her zaman devam ettirmek bizim için güzelliktir. Her günün bir yarını vardır. Önemli olan o anın kıymetini bilmektir. Çünkü yarın daha gelmemiştir. Geçen ise zaten geçmiştir. Dolayısıyla bugünlerimizin kıymetini iyi bilmek lazım. İşte bayramlar bizlerde büyük bir birliktelik sağlıyor."

Daha sonra Kaymakam Aydoğan ve beraberindekiler, Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek personellerle bayramlaştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber