Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Şubat 2018 - 15:23 Yorum: 0

Yağma suçundan aranan şüpheli bağ evinde yakalandı

Nevşehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "Var olan suç örgütlerinin oluşturdukları korkutucu güçten yararlanarak yağma" suçundan aranan şahıs bağ...

Yağma suçundan aranan şüpheli bağ evinde yakalandı

Nevşehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "Var olan suç örgütlerinin oluşturdukları korkutucu güçten yararlanarak yağma" suçundan aranan şahıs bağ evinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapmış olduğu çalışma sonrasında Nevşehir 1.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yağma suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Y.Ç. bağ evinde yakalandı. Y.Ç.'nin yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 9 adet mermi ele geçirilirken gözaltına alınan şahıs daha sonra ise adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısında çıkan Y.Ç. daha sonra tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber