Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:38 Yorum: 0

Yağmur-der Tarafından Yetimler Yararına Kermes

Malatya Yağmur Yardımlaşma, Çevre ve Eğitim Derneği (Yağmur-Der) tarafından yetim öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Yağmur-der Tarafından Yetimler Yararına Kermes

Malatya Yağmur Yardımlaşma, Çevre ve Eğitim Derneği (Yağmur-Der) tarafından yetim öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Yağmur-Der tarafından, geliri yetim öğrenciler için kullanılmak amacıyla Fuzuli Caddesi üzerinde kermes açıldı. Kermeste el emeği göz nuru yiyecek ve ev eşyaları satışa sunuldu. Satıştan elde edilecek gelirin yetim öğrenciler yararına kullanılacağı belirtildi.

Dernek Başkanı Said Çelik, kermese tüm vatandaşları davet etti. Kermesten elde edilen gelirin yetim çocuklar yararına kullanılacağını söyleyen Çelik, kermes ile ilgili yer konusunda sıkıntı yaşadıklarını açıkladı. Kermes için daha önce Yeni Cami'nin yanında açılması konusunda gerekli yerlerden izin aldıklarını anlatan Çelik, ancak kermese bir gün kala yerlerinin iptal edildiğini kaydetti. Valilik tarafından yapılan iptal işleminin kermesin açılmasına bir gün kala öğrendiklerini iddia eden Çelik, kendi imkanlarıyla Fuzuli Caddesi'nde bir iş yeri bularak kermes açtıklarını aktardı. El emeği gıda malzemelerini satamadıklarını anlatan Çelik, "Şu anda yaptığımız birçok yiyeceği satamadığımız için ücretsiz dağıtmak zorunda kalacağız. Kermesimiz cumartesi gününe kadar devam edecek. Bütün Malatyalıları bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber