Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Yahyalı SYDV'den Çanakkale ve Konya gezisi

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, daha önce Çanakkale ile Konya'ya gitmemiş ve Yahyalı'da ikamet eden 55 yaş üzeri vatandaşlar...

Yahyalı SYDV'den Çanakkale ve Konya gezisi

KAYSERİ (AA) - Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından, daha önce Çanakkale ile Konya'ya gitmemiş ve Yahyalı'da ikamet eden 55 yaş üzeri vatandaşlar için gezi düzenleyecek. 

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada, 55 yaş üzeri seyahat engeli bulunmayan ve daha önce Çanakkale ve Konya'ya gitmeyenlerin gezi turuna katılabilecekleri belirtildi.  

İlçeye bağlı mahalle muhtarlarına gezilerle ilgili duyuruların yapıldığı kaydedilen açıklamada, geziye katılmak isteyenlerin 27 Mart tarihine kadar vakfa başvuru yapabileceği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber