Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Şubat 2020 - 15:43 Yorum: 0

Yahyalı, yeni hastane için gün sayıyor

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçede yapımı devam eden 75 yataklı devlet hastanesi inşaatını ziyaret etti.

Yahyalı, yeni hastane için gün sayıyor

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçede yapımı devam eden 75 yataklı devlet hastanesi inşaatını ziyaret etti.

Hastane inşaatını Yahyalı Devlet Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Yasemin Doğan, İdari Mali İşler Müdürü Yusuf Ulusan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duran Araç ile birlikte ziyaret eden Başkan Esat Öztürk, yapılan çalışmalar ve inşaatta gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Esat Öztürk, "Öncelik Sağlık Bakanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze ve Yahyalı Devlet Hastanesi Başhekimliğine bir teşekkürüm var. 36 bin nüfuslu bir ilçeyiz. Şuan mevcut bulunan devlet hastanemiz, ilçemizi temsil etmiyor. Belediye başkanı seçildiğimiz günden beri takip ettiğimiz bir güzelliğin yapımı hızla devam ediyor. Şuana kadar inşaatımızın yüzde 62'lik seviyesi tamamlanmış durumda. Ben mutluluğumu hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. İnşaatı yapan firmamızdan aldığımız tamamlanma tarihi ise Ekim 2020. İnşallah, 2020 yılı Ekim ayında hastanemizin kurdelesini kesmek istiyoruz. Hastanemizin bir taraftan ince inşaatı devam ederken, diğer taraftan da tıbbi cihazlarının alımı ile ilgili süreç devam ediyor. 2020 yılının Türkiye'sinde, insanlarımız bu güzel hizmeti hak ediyorlar. Allah devletimize zeval vermesin" diye konuştu.

Yahyalı Devlet Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Yasemin Doğan ise açıklamasında, "İnşallah, Ekim 2020 tarihinde hastanemize tanışmış olmayı umut ediyoruz. Hastanemizin şuan tıbbi malzemeleri alımı ile ilgili ihale süreci devam ediyor. Süreci yakından takip ediyoruz. Başkanımız sağ olsun, her açıdan bize destek sağlıyor. Şuan için 25 yataklı olan mevcut hastanemiz de yapabileceğimiz sağlık hizmetini, yeteri kadar yapamıyoruz. Çok sayıda doktor imkânımız olduğu halde, mekân yetersizliğinden dolayı halkımıza gereken hizmeti sunamıyoruz. İnşallah bu hastaneye taşındıktan sonra, çok büyük konfor ve ileri teknikle hastalarımıza daha güzel imkânlar sunacağız" ifadelerini kullandı.

Yahyalı, yeni hastane için gün sayıyor

Yahyalı, yeni hastane için gün sayıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber