Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Haziran 2016 - 09:28 Yorum: 0

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Eurocup Ön Eleme Turundaki Rakibi Belli Oldu

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı'nın EuroCup Ön Elemeleri'ndeki rakibi, İstanbul...

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Eurocup Ön Eleme Turundaki Rakibi Belli Oldu

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı'nın EuroCup Ön Elemeleri'ndeki rakibi, İstanbul Üniversitesi oldu.

6-13 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek EuroCup Ön Elemeleri'nde Yakın Doğu Üniversitesi'nin rakibi İstanbul Üniversitesi oldu. İlk maç Yakın Doğu Üniversitesi kendi evinde oynayacak. Ön eleme maçlarının ikincisi ise İstanbul Üniversitesi sahasında olacak.

KAZANAN D GRUBU'NDA MÜCADELE EDECEK

Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında, İstanbul Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi eşleşti. EuroCup Ön Elemesinde kazanan takım Yunanistan'ın Olympiacos Piraeus, Slovakya'nın Good Angels Kosice ve Macaristan'ın Aluinvent Miskolc takımlarının yer aldığı EuroCup D Grubu'nda mücadele edecek.

ZAFER KALAYCIOĞLU: "İLK HEDEFİMİZ TURU GEÇMEK"

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Koçu Zafer Kalaycıoğlu, hedeflerinin turu geçmek olduğunu vurgulayarak, "Bu yıl EuroCup'a katılmak isteyen takım sayısının fazla olması nedeniyle FIBA bir Ön Eleme turu düzenlemeye karar verdi. Biz de bu ön elemeye dahil olduk. Çekilen kura sonucunda İstanbul Üniversitesi ile eşleştik. Turu geçen takım EuroCup'ta mücadele hakkı kazanacak. Bildiğiniz gibi lig aslında 23 Ekim'de başlayacak. EuroCup ön elemelerinin lig öncesi olması bizim sezon öncesi hazırlık programımızı ve planımızı değiştirdi. Tüm gücümüzle ön eleme maçlarına hazırlanacağız. İlk hedefimiz turu geçmek. İstanbul Üniversitesi ülkemizi temsil eden bir diğer takım. Ne yazık ki iki Türk takımından biri bu tur sonrasında eleniyor olacak. Gönül her iki takımın birden kupaya dahil olabilmesini isterdi ama kura bu şekilde çıktı. Umarım turu geçen taraf biz oluruz. Tohumlarını yeni attığımız bu güzel oluşum ve organizasyon için Avrupa'da mücadele etmek çok değerli olacak. Kadrolar henüz net değil. Her iki takım da kadrosuna gerekli takviyeyi yapacaktır. İstanbul Üniversitesi belli bir sistemi yıllardır oynayan ciddi bir organizasyon. Zor ama bir o kadar keyifli bir mücadele olacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber